När jag skulle tvätta…

När jag skulle tvätta häromdagen så möttes jag av det här! Snacka om att jag blev överraskad! Dom där små möss är så himla små och snabba att jag trodde det var en kackerlacka dom första två gångerna som en av dom sprang förbi mig i köket. Gud vad rädd jag blev! Men jag blev lättad över att veta att det bara var en liten mus. Jag tycker att dom är rätt söta 🙂 men dom är fulla med bakterier så det är inte bra att låta dom leva som husdjur här. Den här stackars krabaten tog Jairs brosa kol på och det gjorde ont i hjärtat när han visade mig den döda musen, men sånt är livet… 🙁

20140606-174819.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här