Okategoriserade

SÅ ARG ATT JAG SKAKAR

Jag fick ett mail nu på morgonen och jag är så arg att jag skakar och pulsen sitter ända uppe i halsgropen. Mailet kommer från en annan bloggare som jag har tyckt väldigt bra om. Hon har mailat mig nån gång förut och jag har alltid svarat, utom på ett enda mail då jag fick mitt missfall. Jag fick flera hundra mail med kärlek från er läsare under september och oktober och hade varken möjlighet eller ork att svara på alla, men jag skrev och tackade er på min blogg. Jag är otroligt tacksam över att jag har så många fina läsare som brydde sig om mig när jag hade det svårt.

Jag brukar aldrig lägga upp hela mail från läsare för att jag inte vill hänga ut någon, men det här mailet är verkligen inte ok nånstans!!!!!!!!!!

Hej !

Du är ju en väldigt rak person, jag tänker att jag kan vara lika rak själv 🙂

Jag skrev till dig för ett tag sedan och berättade om min upplevelse angående missfall. Tråkigt av dig att inte ta dig tid att svara. Det är ju inte så att du är en storbloggare…

Jag bor i Landvetter. Göteborg är inte stort, jag känner folk som känner dig och som vet vem du är, och tro mig, det här med din blogg har stigit dig över huvudet. Du var mer ödmjuk när du var på minbebis. Mer ödmjuk. Kom ner på jorden 🙂 Det är inte charmigt. När du bloggade i Brasilien var du också ödmjuk. Vad hände liksom? Du förtjänar verkligen det bästa, men glöm inte bort att vara ödmjuk !! Jag är inte avundsjuk, jag har det bra. Jag har allt jag behöver och lite till 🙂

Angående din son, jag tycker att han ser rätt borta ut med blicken. Han ser liksom tom ut i ögonen. Ser ut som att han ser igenom saker och ting. Autism kanske…du skall/bör nog kolla upp detta. Du vet att ju tidigare man får hjälp ju bättre går det för dessa barn. Din sambo ser också dimmig ut i blicken, du vet att det är ärftligt?

Anledningen till att jag tar upp detta med dig, är för att jag har jobbat med barn som har speciella behov. Du vet, asperger, adhd, autism osv… Nu jobbar jag i sjukvården, du vet den som du har så mycket åsikter om…haha skämta bara 😀 Skämt och sido, kolla upp din son. Kontakta BVC !

Jag kommer inte att läsa ditt mail, om du nu väljer att svara på det här – jag är inte intresserad av att veta vad du tycker i detta. Antar att du kommer att störa dig på det här. En sak till, om jag hade stött på dig i Slottsskogen, så lovar jag dig att komma fram och säga det här till dig IRL :))

Ha nu en underbar dag !

 

Det är inte ens lönt att svara dig. Men om du nu skulle läsa detta så vill jag bara säga att jag förstår att du mår mycket mer psykiskt dåligt än jag trodde. Du är välkommen att sluta följa min blogg om det får dig att må dåligt!

30 Comments

 • frureinhold

  Jag smäller av, vilken sjuk människa.. Låt det rinna av dig och ta för Guds skull inte åt dig. Jag fick själv hem ett helt fruktansvärt brev för ett par veckor sedan, handskrivet och postat. Människor är kapabla till vad som helst 🙁

 • alexandra "axdal"

  Herregud jag blir så arg.. Hur är man funtad när man sätter sig ner och skriver ett sådant mail? Ush låt det bara rinna av dig. Njut av allt positivt du får höra istället.. Kram

 • Linda

  Men herregud man tror inte att det är sant!! Hur kan man bete sig så??? En annan oroande tanke är att denna person jobbar inom vården… Fy

 • thilde

  Blir så jäkla chockad över att någon sätter sig och formulerar ner något sånt här. Du har helt rätt i att människan måste må dålig. RIKTIGT dåligt till och med. Helt skev verklighetsuppfattning och jävligt taskig. Fy fan för såna troll!

 • Karin

  Avundsjuka människor finns det gott om. Tyvärr inget att bry sig om – stoppa undan det i ett mörkt, mörkt rum tillsammans med all annan världslig skit. Kram till dig o familjen!

 • Diana D (La Madre)

  OMG !!! Huuuur kan man skriva så om en annans barn och familj?!?!?!?!? Hur är folk funtade och hur kan man inte må dåligt över att trycka ner någon annan sådär!?
  Stå på dig, du VET ju sanningen och DET kan ingen annan ändra på.

  KRAM

 • J

  Alltså det som personen skriver i brevet är ju så patetiskt så jag kan inte ens ta det på allvar. Personen ifråga är ju varken seriös eller verklighetstrogen på något sätt, man sitter inte och hånar och lägger in smiley-gubbar samtidigt som man påstår sig ge tänkvärd kritik och ber andra fundera på ödmjukhet, vilket jäkla hyckleri. Det blir ju dessutom helt uppenbart att den här människan har ett bekräftelsebehov som heter duga och som absolut måste tillfredsställas exakt i detta nu eftersom den inte fick respons förra gången och häver ur sig rappakalja på det här viset. Att den dessutom drar ”jag känner den som känner den som känner dig…”, vad är det för dagisnivå på det hela? Om personen ifråga så stött på människor runtom hela jordklotet så kunde man ju inte bry sig mindre om sådan OBEFOGAD kritik som denna person kommer med. Och finns det såna stolpskott inom sjukvården som är så okänsliga är det ju inte undra på att man som patient blir mörkrädd var gång man har kontakt med dem! Oseriöst att ställa diagnoser hit och dit också för den delen, men det är väl inte direkt en läkare vi har att göra med. Nej, nu har jag retat upp mig tillräckligt! Bry dig inte Emma, offret har inget liv, så är det bara!

 • Mia

  Herregud, vad är det med folk?? Helt ärligt, om man stör sig så på någon är det väl bara för guds skull att sluta läsa bloggen! Man går definitivt för långt när man ger sig på barnen, hon vet väl inget om din son!? Och att ge sig på någon som inte själv kan försvara sig. Sjukt.

 • Sandra

  Åh herregud, jag blir så stökld av att läsa detta så jag vet inte vad jag ska säga. Vilken fruktansvärt sjuk människa! Att försöka trycka ner någon på ett ”snyggt sätt” genom att göra smileys och skriva att det är för er skull är bara vidrigt och patetiskt. Usch för sådana människor! Jag hoppas verkligen du inte ägnar en sekund av att ta åt dig om vad hon skriver om fina Lukas❤️ Du är bäst Emma! Kramar Sandra

 • Malin Nätynki

  Det verkar vara en mycket olycklig människa som skrivit detta. Fyfan rent ut sagt. Hoppas Emma att du inte tar åt dig. Din blogg är så bra, läser jämt och Lucas är jätte fin. Du är en underbar mamma och så otroligt driven! Träffar du på idioten så ge henne en rak höger. Kram Malin

 • Petra

  Men gud vad är det med folk? Att man ens har mage att skriva något sånt. Blir riktigt förbannad att man kan skriva så till någon. Inte alls okej!! Ta inte åt dig Emma! Du är en fantastisk person både som privatperson och bloggerska. Detta är uppenbarligen en person som inte känner dig. Den här människan är bara så sjukt avundsjuk på dig. Jösses jag har aldrig varit med om något så konstigt. Fy vad obehagligt med ett mejl med detta! Patetisk person som ens väljer att skriva något sånt!!

 • Elin

  Jag kommenterar aldrig annars men det här är ju helt otroligt. Hur kan man skriva på det viset? Vilken otroligt elak människa.

  Ingen idé att spekulera i vad hennes problem är, men nåt är det ju.

  Hoppas att du kan låta det rinna av dig, det finns ingen grund i det hon skriver.

  Ta hand om dig.
  Kram

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma

  Vi har nog blivit utsatt för samma.
  Fick flera obehagliga mail igår,från en som tagit någons namn.
  Har sparat alla mail med hot och förtal o allt väldigt taskigt som står,kanske är det samma mailadress den kommer ifrån?
  Den personen ljuger o tar en stackares namn som inte har med saken att göra.
  Om du vill kan vi kolla om det är samma.
  Du kan maila mig om du vill se vad jag fick.
  Mvh Camilla

 • Jessica

  Jag håller med ovanstående som har kommenterat! Helt galet att det finns sådana människor! Låt det verkligen rinna av dej! Jag tycker din blogg är fantastisk! Och du och din familj! Stor styrkekram och sluta inte blogga! ❤️

 • Nettan

  Hej,

  Förmodligen är det så att denna människan har mycket lite och saknar det mesta.
  Förmodligen är hon inte i harmoni och är labil.
  Förmodligen är hon långtidssjukskriven och har tid att störa sig på andra som verkar ha så perfekta liv.
  Förmodligen är det här att vara nättroll som är hennes största nöje och kanske gör henne euforisk.

  Det bästa man kan göra med nättroll är att inte bry sig om dem. Använd denna ramsan när det känns jobbigt.
  Flyg du dumma spöke för du finns inte.

  Alfons

 • Emma - På Smällen!

  Tack alla fina läsare! Ni är verkligen underbara som kan göra mig stark när jag känner mig svag! Tack allihopa 🙂

 • Susana

  Herregud vilken skadad människa som skriver så! Jag hade också blicit förbannad om någon gått på så angående min son och sambo. Hon kan ju inte ha alla hästar hemma!! Kram!

 • Emelie

  Nej vad läskig människa. Jag fick verkligen rysningar. Som på teve! Jag förstår att du är fly förbannad och även illa till mods. Det är lätt att säga att du inte ska bry sig men när någon är så utstuderat elak så blir en väldigt berörd. Hoppas du slipper elaka mejl i fortsättning.
  Kram från Emelie

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.