Okategoriserade

Event i Universeums butik – Inbjudan till er läsare!

Hej alla fina läsare!
Nu kan jag äntligen avslöja varför ni skulle boka torsdagen den 7:e maj i era kalendrar!! Jo, för Universeum bjuder in till sin butiks kundkväll! Det är ett begränsat antal platser och inbjudan går ut till årskortsinnehavare, men den här gången har Universeum reserverat några av platser till er läsare 🙂 Anmäl er till eventet HÄR! Anmälan gäller för dig och en vän. Barn är också välkomna 🙂
Universeumshop_
Välkommen på picknickfest med 20% rabatt i Universeums butik!
Universeum bjuder in till kundkväll med 20% rabatt på hela sortimentet. Butiken fylls på inför våren och sommarens alla fester.
På hyllorna står de coolaste presenterna, roligaste utomhusleksakerna och massa smart design för picknick-korgen.
Picknick_Universeumsbutik
Under kvällen bjuds det på lite picknickinspirerat smått att äta och lite gott att dricka. De 20 första som handlar får även en klurig goodiebag att ta med sig hem.
Tid: Torsdag 7 maj kl 18.20-20.00.
Plats:Universeums butik på plan 1,5. Använd stora entrén mot Korsvägen.
Bjud gärna med dig en vän!
Anmäl görs HÄR!
Begränsat antal platser är reserverade för er läsare! Så det är först till kvarn!
Hoppas ni vill komma! Det ska bli jättekul att få träffa er 🙂
Universeums butik_kollage
Universeums butik ligger i anslutning till Universeum, men du behöver inte ha en entrébiljett för att komma in. Butiken har öppet precis som resten av universum, varje dag, året om 🙂 I butiken hittar du fiffiga prylar, kluriga leksaker, knep och knåp och annorlunda presenter. I Universeum Science Discovery Store finns prylarna du inte hittar någon annanstans. ”Lek fram kunskap” är tanken som genomsyrar utbudet i butiken. Det finns lärorika och spännande saker för både barn och vuxna. Bokavdelningen har ett stort sortiment av böcker med fokus på naturvetenskap och experiment. Många av mjukisdjuren är utrotningshotade arter som känns igen från Regnskogen och Akvariehallen. Genom att handla stödjer du bland annat WWF, Save the Orangutang och PLAN International. Butikens vinst används för att utveckla egna utställningar.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.