Redo för skol- och förskolestart!

– Samarbete med Jollyroom –

Det är fantastiskt väder i Sverige just nu, som värsta bästa sommaren! Det är svårt att förstå att skolan börjar igen redan nästa vecka och att det är dags att fixa med höstkläder med allt vad det innebär. Har ni preppat med regnkläder till era barn? Om inte, då är det hög tid att göra det nu! Spana in Jollyrooms stora Back to School-kampanj här!

Förra vintern blev det aldrig nån snö i dom sydligare delarna av landet och med det i åtanke så har vi införskaffat fodrade regnkläder till barnen. Det är ju inte jättesmidigt att gå i vinteroverall när det pissregnar hela vintern, då är det mycket bättre med fodrade regnkläder som håller barnen torra samtidigt som dom värmer och skyddar mot vind.

dsc00224
dsc00242

Lucas ryggsäck / regnkläder / stövlar
Isadoras ryggsäck / regnkläder / stövlar

Lucas och Isadora har även fått nya ryggsäckar 🙂 Lucas fick en lite större där gympapåsen får plats. Han fullkomligt ÄLSKAR sin ryggsäck som är helt i reflextyg! Perfekt i höstmörkret! Dessutom kostade den inte mer än 159 pix!

Ett tips när ni väljer ytterkläder till barnen, undvik svart! Det är mycket lättare att upptäcka ett barn som kommer bort i skogen eller ramlar i sjön om dom har något färgglatt på sig. Ni kommer väl ihåg flickan på Orust som ramlade i vattnet i december och blev nerkyld till 13 grader innan hon hittades. Hon överlevde mirakulöst tack vare att räddningspersonalen lokaliserade hennes rosa jacka i vattnet!

Det känns så konstigt att sommarlovet redan är slut för det känns som jag mest har gått och väntat hela sommarn, väntat på bebisen. Men när bebisen kommer börjar en ny tid, mammaledigheten 🙂 Åh vad jag längtar efter mysiga höstutflykter med barnen. Nu är både Lucas och Isadora redo för skolstarten 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Jennifer

    Så fina galonställ! Vill bara i all välmening lyfta att galonställ inte andas så de blir väldigt svettigt i dem. Samt att galonet leder kyla om det är minusgrader.
    Hoppas bebis kommer inatt! Lycka till!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här