Seriöst?! Hur kan jag FORTFARANDE vara gravid?!

Näe, vet ni vad…?! Det bidde ingen bebis inatt heller… Seriöst?! Det känns som ett dåligt skämt! Jag var ju bombis på att den skulle komma inatt efter hinnsvepningen. Jag var så förväntansfull när vi gick och la oss och lika exalterad varje gång jag vaknade under natten för jag hoppades på att jag hade vaknat av en värk, men så var jag BARA kissnödig! Fatta besvikelsen!

Vad ska jag göra nu? Sluta försöka? Bara vila? Känns som jag redan testat det. Jag kanske borde ge upp? Bebisen kanske vill busa och överraska oss? Hoppas det! Vi är ju kontroll freaks båda två, men lite otippat så ÄLSKAR vi överraskningar 🙂 Den får gärna överraska oss! Men jag vill verkligen att den ska ta sig ut för egen maskin, utan igångsättning… Och nu lutar det ju mot igångsättning så snart som på TISDAG! Huh, kan den inte bara komma ut?

Idag är det BF+5 och jag och Victor är barnfria hela helgen. Nu ska vi MYSA, ta det lugnt och vila upp oss inför det stora maratonet, förlossningen! 🙂

Sista magbilden, trodde jag…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Emelie

    Jag var exakt som dig med andra barnet. Jag provade allt, städa över allt. Allt för att han skulle komma ut, slemproppen gick från och till i 2 veckor och var öppen 1,5 cm, men inget hände!! Efter Bm besöket i vecka 40+2 och de säger att jag kommer få vänta då var de som att jag tappade hoppet… Dagen efter kom han, första värken 7.30 och han är född 11.42. Hann vara inne på förlossningen i 1,5 timme, var 4 cm öppen och på en timme gick jag till 10 cm. Var inte berädd att de skulle gå så 😂🤦‍♀️

    Svara
  2. Jessica

    Min son föddes på bf+11 och igångsättning var satt på bf+12… Jag ville verkligen inte heller bli igångsatt, så var på håret 🙈🙊

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här