Okategoriserade

Recept på Avokado-smoothie

Såg att min vän Sanna efterfrågade recept på avokado-smoothie! Igår mätte jag uppe när Jair lagade till min mumsiga Avokado-smoothie efter träningen.

Räcker till cirka 2-3 glas
2 st lite mindre avokados
1 1/2 msk socker
Ca 6 dl mjölk

Mixa!

Jair mätte upp mjölken tillsammans med avokadon och då blev det 7 dl mjölk så 6 dl blir nog rätt lagom skulle jag tro. Drycken ska vara i smoothie-konsistens. Nästa gång ska jag prova att söta med Stevia så det blir lite nyttigare! Det här är så mumsigt efter träningen och avokado är ju jättenyttigt så det här tänker jag fortsätta med!

20130904-234426.jpg

PS. Recept på soppan och brödet som jag och mamma Petra lagade för några veckor sen, kommer snaaaaart! Håll utkik!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.