Okategoriserade

Rabattkod på Brilliant Ultrasound inför morsdag

Jag har ju som ni vet redan fått min morsdagpresent 🙂 Jair brukar alltid tycka att det är så jobbigt att leta present till mig så i år valde jag min egen morsdagpresent 🙂 Det blev ett smycke med Lucas ultraljudsbild som avbild <3 Jag älskar smycket och känner mig typ stolt över att bära detta smycke varje dag 🙂 Det påminner mig om min fantastiska son som jag burit i MIN mage 🙂

Nu inför morsdag har jag i samarbete med Brilliant Ultrasound ordnat en rabattkod till er läsare. Perfekt present både till dom som redan blivit mammor och till den gravida 🙂 Om inte som morsdagpresent, kanske som push-present haha 🙂

Ange rabattkoden ”pasmallen” så får ni 10% rabatt på ert köp!

Rabattkoden gäller till och med 31:a maj! Det är 2-4 veckors leveranstid så var ute i god tid 🙂

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.