Okategoriserade

Han kan inte svälja längre

Det har inte gått riktigt lika bra med maten denna helgen. Han åt på förskolan denna veckan, men han har inte ätit lika bra hemma. Idag grillade vi ju korv, men han kunde inte svälja. Förra veckan åt han hur mycket korv som helst, han kändes som ett helt annat barn! Idag så stoppade han korvbitarna i munnen, men när det var dags att svälja så spottade han ut dom. Jag gjorde likadant som jag gjorde förra helgen. Grillade korven, tog bort allt skinn, delade i småbitar men han kunde ändå inte svälja. Jag undrar om det kan vara så att han kanske har lite ont i halsen så att mandlarna är svullna. Det ska bli spännande att se om han äter på dagis denna veckan. Hoppas det! 

  

 

Även om han inte åt korven, så blev jag väldigt glad när jag fick honom att äta en hel fruktpuréburk själv med sked! Jag la upp frukten på en tallrik och sen vände jag ryggen för att han skulle se att jag inte tänkte mata honom. Efter en liten stund så tog han tillslut upp skeden och började äta och då applåderade jag och uppmuntrade honom med massa beröm. Han sken upp som en sol och mumsade i sig all frukt på tallriken 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.