Okategoriserade

Pyssligt event på Cecilias Leksaker

Förra veckan var jag och Isadora iväg på ett event som Desireé anordnade på Cecilias Leksaker i Kungälv. Jag har aldrig varit där förut, jag har knappt varit i Kungälv alls, men nu får jag en anledning att åka dit igen 🙂 Butiken har nämligen något som jag länge har letat efter och det är pyssliga leksaker. Så här på hösten så tycker jag att det är mysigt att ha lite roliga inne-lekar att göra med Lucas – gärna sånt som jag tycker är roligt också. Cecilias Leksaker ligger dessutom perfekt beläget intill Barnens Lekstad  så jag tänker mig en utflykt till leklandet och sen gå in och välja något pyssel i Cecilias butik 🙂 Nu fick jag det att låta som att Cecilias Leksaker är en pysselbutik, men det är det inte, det är bara att jag personligen fastnade för det pyssel med Play Mais som fanns där. Jag har aldrig sett ett så stort utbud med Play Mais förut, men det är kanske inte så konstigt med tanke på att Cecilia är agent för Play Mais i Sverige. I butiken hade hon byggt upp montrar med djungeldjur uppbyggda av Play Mais i en Play Mais-djungel! Jag blev så inspirerad att jag shoppade en massa Play Mais som förhoppningsvis blir en adventskalender till Lucas (om jag orkar slå in 24 paket :P).

img_7355

Desirée och Cecilia

img_7356

När vi kom till butiken fick vi nästan på en gång testa på att pyssla med Play Mais. Jag byggde ihop en regnbåge som Isadora viftade med och tillslut käkade upp! Tokunge! Haha! Play Mais är giftfria och gjorda av majs så det var ingen fara att hon åt ett par, men hon blev alldeles blågrön runt munnen och på kläderna av karamellfärgen.

img_7357 img_7358

Vi bjöds på gott tilltugg från Club Evergreen

img_7366

Under kvällen spanade vi bloggare in julklappar till våra barn därhemma. Det var många som köpte något. Vi har redan köpt alla julklappar till barnen för i år, men jag köpte ändå en massa Play Mais som jag och Lucas kan bygga med. Leksakerna i butiken är ekologiska, fairtrade eller helt eller delvis tillverkat av återvunnit material.

img_7360

Vi fick även prova på lite vuxenpyssel med Gelly Roll gelpennor och Zentanglemönster. Jag är inte så kreativ av mig så mina mönster blev inget speciellt, men flera av tjejerna där gjorde riktigt fina bilder.

img_7359

Innan kvällen var slut så fick vi kaffe och chokladtryffel! En riktig favorit var chokladtryffel med havssalt som Cecilia säljer. Jag tänkte först köpa för det var så gott, men sen tänkte jag att jag kommer bara tjocka på mig om jag köper så jag köpte inte och nu sitter jag och ångrar mig! Dom där chokladtryfflarna var bland den godaste chokladen jag nånsin ätit – helt utan att överdriva!

img_7364

Innan vi gick hem så fick vi också med oss en goodiebag med lite kul grejer 🙂

img_7354

  
Body Oil från Rapsodine, Akumati tvål från ClearLife.se, Mandelskorpor från HMS Foods AB, Handkräm från Rosenserien, Playmais, Playmais One, Marackas & Gelly Roll från Cecilias Leksaker, Skärp från Sporthyra Kungälv, Entrébiljett till Barnens Lekstad eller Laserarena 422

img_7367

Siranee, Isadora och jag

Foto: Tessochlex

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.