Okategoriserade

Pulkabacken för första gången

Idag har Jair städat toaletterna, moppat och dammsugit medans jag och Lucas har varit ute och åkt pulka 🙂 Det var faktiskt första gången som Lucas åkte pulka i en backe. Tidigare har det varit jag eller Jair som har sprungit runt med honom i pulkan på mer eller mindre plan mark. Lucas tyckte det var jättekul och lät ”wiiiiiie” hela tiden 🙂 Tyvärr glömde jag att ta med mig kameran så det blev inga bilder, men imorgon tar jag med mig kameran om vädret tillåter en till pulkaåkningsdag 🙂

I pulkabacken idag så var det två brasilianska pappor, lite snopet att stöta på brasilianare i vårt område och särskilt malplacerat kändes det i pulkabacken. Men det var kul, det är ju roligt för Jair om det bor andra brassar här också 🙂 Jag fick tyvärr ingen chans att prata med dom för Lucas ropade på mig hela tiden, men om dom bor här så lär vi stöta på dom flera gånger 🙂

Idag var det plus 2 grader, lite skillnad från iförrigår när vi landade, då var det minus 14!! Vi hade 12 plusgrader i Lissabon så det var alltså 26 graders skillnad! Helt sjukt! Snön i pulkabacken hade börjat smälta, men det gjorde inget för det blev bra fart på pulkan ändå. Nu hoppas vi att snön är kvar imorgon för då blir det en ny sväng till backen, förhoppningsvis hela familjen. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.