Okategoriserade

Nu är vi hemmastadda

Äntligen klara! Idag har vi packat upp allt och städat undan alla saker som vi haft med oss på resan, men också allt annat som låg och skräpa här och där eftersom jag inte hann med det när barnen var sjuka innan vi åkte. Det var pinaler precis överallt! När jag såg röran så minns jag hur handikappad jag kände mig över att gå runt med en snuvig bebis på höften och en gnällig 3,5-åring som hängde i benet medan jag försökte packa väskorna. Fy vad det var jobbigt :-/ Men just därför så kändes det faktiskt för j*kla skönt att bara städa undan allt. Imorgon ska vi dammsuga, moppa och städa toaletterna så kan vi njuta full ut sen 🙂

Det är mycket att städa på dessa 3 våningar så jag funderar allvarligt på om vi inte skulle anlita regelbunden städhjälp, åtminstone en gång i månaden. Det vore så skönt att bara få det ordentligt gjort då och då så att det bara är att hålla efter sen. Jair säger att jag kan betala honom för att städa, men det är ju honom och barnen som jag vill ha mer tid till och dessutom så har vi gemensam ekonomi så det blir ju ingen skillnad om jag betalar honom eller inte 😛 haha! Jag ska fundera lite på det, det skulle ju vara en fantastisk gåva till vår familj om vi väljer att göra det, så känner jag iaf 🙂 Jag ska fundera lite på det, just nu så känns det i alla fall helt rätt att göra det 🙂

  
Lite belöning efter hårt arbete. Portugisiskt rosé och choklad – namnam!

7 Comments

 • JennyJenny.se

  Så skönt att få komma iordning efter en resa. Borta bra men hemma bland sina egna saker är ändå bäst 😉

  Vi har bara två våningar här men tycker det är svårt att hålla rent på ovanvåningen för då ska barn och dammsugare och allt flyttas upp och helst ska man lyckas med detta och städ samtidigt som man roar barnen. Med tre våningar förstår jag verkligen att du överväger städhjälp. Framförallt nu när barnen är så små (tänker att det kommer bli lite enklare sedan när båda kan gå mer själva etc.)

 • Lisa

  Haha, alltså fattar inte riktigt, men visst var det ett skämt av Jair att han skulle ha betalt för att städa sitt hus? ?
  Ja tänk vilken lyx om någon kom och städade. . . Vet dock inte om jag hade orkat med den där städningen man gör innan städfirman kommer ?

  • Emma - På Smällen!

   Haha! Ja, det var ett skämt 🙂 Vi har ju gemensam ekonomi så han blir ju inte en spänn rikare haha! Och Jair städar lika mycket som jag så vi delar på uppgifterna 🙂 Städningen som man gör innan firman kommer är den som vi gjorde igår haha 🙂

 • Line

  Fick faktiskt det av min sambo i julklapp. Städhjälp 4h varannan månad i 3mån. Ska bli sjukt skönt! Vi köpte verkligen jätte ”roliga” julklappar i år… han fick en stekpanna av mig ? Men väldigt välbehövliga presenter!

 • Elin

  Vi har haft städning 1gång i veckan 3h. Älskart ?? dock tog vi bort de när jag blev arbetssökande. Men vi kommer skaffa de igen när min inkomst ökar. Värt alla pengar!

 • Gittan

  Va skönt att ha allt iordning! Och det med städhjälp ? Skulle jag oxå vilja ha! Dock är sambon inte alls inne på samma spår. Han vill inte ha främmande människor i huset ?

  Jag undrar om du har bra tips på inredning till barnrum, allt från matta till sängbord till lampor och övrigt. Även andra tips till övriga huset, vi ska renovera de flesta rum och vill då förnya mig även i inredningen. Men är så dålig på det ! Så vill ha massor av tips på bra sidor ☺

  • Emma - På Smällen!

   Åhh visst är det svårt! Jag tycker också det är svårt, men jag har i alla fall fått en del tips ifrån @barnrumsinspo och sen har jag sparat ner inspo bilder till min telefon. Jag lovar att jag ska komma med lite tips när jag ser något att tipsa om 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.