Okategoriserade

Hemma är bäst!

Vad skönt det var att vakna upp i sin egna säng imorse! Äntligen är vi hemma och så är det långhelg och allt! Helt perfekt ju 🙂 Jag och Jair bestämde att vi skulle ta en städ- och uppackningsdag idag. Det är lika bra att göra klart allt direkt så att man kan känna att man är iordning resten av helgen sen. 

Men först och främst så ska vi ha sovmorgon. Jag vaknade kl 9.30 imorse av att Isadora drog mig i håret. Strax efter det så ringde min pappa och när jag och pappa har pratat klart så hade Isadora somnat om. Jair och Lucas vaknade strax innan 11 och då var Jair givetvis fortfarande trött. Han skulle kunna sova tills han dog av sömn om ingen stoppade honom! Haha!

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.