Första graviditeten

Preggoträff med vattengympatjejerna

Nu är jag på hem efter att ha fikat med 4 andra preggotjejer från vattengympan. Så mysigt och kul att få sitta o prata med dom som också ska föda nu så snart. Alla i mars utom en som ska ha i april 🙂

Jag tror att vi såg lite roliga ut med våra magar, typ värsta preggoträffen, för det var flera stycken som kollade på oss i smyg när dom väntade på sina beställningar. 😛

Det blev en hel del bebissnack, förlossningssnack och prat om sånt som vi gravida får uppleva. Det är alltid lika trevligt att träffa dom andra tjejerna. Alla är så glada, positiva o pratglada! Jag ser framemot att få träffa dom igen på måndag och sen efter förlossningarna o få se hur alla bebbarna ser ut!! 😀

One Comment

  • Lovisa

    Åh, jag blir så avundsjuk på dig som får umgås med andra gravida tjejer. Det är ju så mycket man vill prata om och med andra ”icke gravida” känner jag ofta att jag måste hejda mig eftersom de inte är i samma sits som en själv och säkert inte alls intresserade av gravidsnack…

    Svar från Emma: Hehe!! Jag har varit så avundsjuk på alla som har haft kompisar som har varit gravida för att jag känner precis som du! Tur att det finns lite aktiviteter här Gbg föör gravida så att man kan träffa nya preggo-vänner om man inte har några som är preggoo. Finns det inga såna aktiviteter där du bor?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.