Okategoriserade

Poolhäng i trädgården

Det har verkligen varit en fantastiskt fin helg som vi har haft denna helgen. Tråkigt att jag och Jair krassliga bara… Lucas mår i alla fall bra och Isadora verkar också må bättre men det är fortfarande något som stör henne, jag gissar på dom tre tänderna som just brutit fram. Tänder växer ju stötvis och det gör väl ont hela tiden när dom växer? Jag tycker i alla fall att det gjorde det när jag fick mina visdomständer.

Även om jag, men mest Jair har varit krassliga den här helgen så har vi försökt göra dagarna roliga för barnen. Vi köpte en uppblåsbar pool på nätet som Jair lyckades blåsa upp med dammsugaren. Den har barnen haft jätteroligt med 🙂 Det är skönt när man enkelt kan roa dom när man själv inte mår riktigt bra 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.