Okategoriserade

Första små stegen

Idag Isadora två små steg alldeles på egen hand 🙂 Första var med mig på fotograferingen och det var ganska otippat för hon stod knappt själv på hela fotograferingen 😛 Hon var ganska mammig och säkert blyg också. Varje gång nån tittade på henne så ville hon krypa upp i mitt knä och gömma sig, men i slutet blev hon lite tryggare i lokalen och lite mer självständig istället för att klänga på mig. Jag satt på en filt och hon stod jämte mig med en klämmis i handen och tog ett litet steg framåt. Lilla pluttan!

Andra lilla steget för dagen tog hon när Jair var med henne och jag och Lucas var och hämtade sushi. Jair hade satt ner henne på golvet och hon hade ställt sig upp, tagit ett steg och sen satt sig ner igen. Nu lär hon sig att gå när som helst!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.