Okategoriserade

Playdate i vårt hus

Äntligen är det stilla och tyst i huset. Lillskruttan har precis somnat för natten och jag har en liten stund för mig själv 🙂 Den här dagen har verkligen gått snabbt! Jag har känt mig som en ganska seg och orkeslös mamma det sista. Det känns som jag har kommit in i en dålig cirkel där jag inte riktigt orkar eller har lust att hitta på så mycket på dagarna. Jag vet att man inte behöver vara rolig jämt, men jag tycker det känns som att jag aldrig är rolig längre och den känslan får mig att känna mig nerslagen. Så idag när jag lämnade Lucas på dagis så bestämde jag mig för att rycka upp mig. Jag vet att även om jag blir trött av att vara ute och fara på utflykter och playdates så är det faktiskt det som jag älskar med att vara föräldraledig. Dessutom är det ju alla dom där roliga utflykterna och playdates som fyller mig med ny energi.

Idag hann jag aldrig bestämma något att göra så när jag hämtade Lucas på dagis så berättade jag glatt att han och jag skulle baka play-doh 🙂 Lucas blev jätteglad och utbrast ”med Tilda!” Ja, hmm…. hur skulle jag göra nu? Jag vet att Siranee är spontan, men så spontan kanske hon inte kunde vara? Men jag skickade i alla fall iväg ett meddelande och 45 min senare svarade hon att dom går hemifrån nu! Vi hann bara äta och sen var dom redan hemma hos oss. Lucas hade sååååååå roligt och jag också 🙂 Lucas visade sitt rum och barnen lekte i hans rum, sen lekte dom ute i trädgården, badade badkar och åt lasagne som Jair lagade när han kom hem 🙂 Det blev en riktigt mysig eftermiddag med många skratt. När det var dags att gå hem så ville inte Tilda gå haha! Men barnen kanske får ses redan imorgon igen för då ska Måns nog passa Lucas. Jair ska antagligen jobba över och jag och Siranee ska iväg på bloggevent 🙂

  

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.