Okategoriserade

Skräckfilmsmys

Igår var min syster här på besök och sov över. Min fina lillasyster som ska flytta hit till oss nästa år! Gud vad jag längtar tills hon flyttar in 🙂 Det kommer bli så bra! Förutom att jag längtar ihjäl mig efter att ha henne nära så blir det också lite extra pengar så att Jair kan ta körkort (längtar!).

Igårkväll hade vi myskväll och såg en riktigt ryslig skräckis och åt ostbricka. Ni vet ju redan att jag älskar ost som luktar prutt och det gör min syster också 😉 Haha! Nämen skämt åsido så tycker jag inte att det finns något godare än en riktigt möglig och krämig mögelost 🙂 Om jag hade fått dödstraff så hade ”my last meal” blivit en ostbricka 🙂 Jair tycker inte om illaluktande ostar, men han älskar hårdostar, salami, parmaskinka osv.

Allra godast var en fransk blåmögelost som heter Bleu d’Auvergne – det tyckte både jag och min syrra. Den osten kommer jag definitivt leta efter i vår saluhall. Jair tyckte att salamin, parmaskinkan och dom spännande svarta kexen var godast. Och ja, dom kexen var faktiskt väldigt goda. Det var en liten körsbärsmarmelad med också. Den var jättegod att äta på kexen eller på en bit av den hårda osten. I månadens box fanns också en liten påse med riktig lakrits – mums! Dom enda två sakerna som jag hade kunnat vara utan var balsamvinägern och kronärtskockorna – allt annat var super och tog helt slut igår. Ja, det blev faktiskt inget över alls.

För övrigt så ska jag erkänna att det är lite småknepigt att äta ostbricka och titta på skräckis samtidigt. Jag satt ju halva filmen med händerna för ansiktet och vågade inte sträcka mig efter ostarna för tänk om det hoppade fram ett spöke i tv-rutan, då skulle ju kexen och osten flyga åt pipsvängen haha!

 Jair smygfotade mig mitt under en skitläskig scen!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.