Okategoriserade

Perfekt VAB-dag

Idag är det en perfekt VAB-dag här i Göteborg. Regnet öser ner och man verkligen vara inomhus med gott samvete.  

 Lucas är fortfarande hemma, men jag vet inte vad som är fel på honom. Han har ingen feber men är helt sjukt gnällig och vaknar varje eller varannan timme så något är det. Imorgon ringer jag till vårdcentralen så att Lucas får bli undersökt. Jag misstänker öroninflammation, men det är svårt att veta för han har inte sagt att han har ont i öronen.

  

Nu har har äntligen somnat! Jag har kämpat i 3 timmar för att få honom att somna för han hade inte sovit färdigt för natten. Hoppas han sover länge nu för jag skulle också behöva sova lite till 😛 

Jag försökte verkligen på alla möjliga sätt att gå honom att somna, tillsist kom jag på balkongen. Det spöregnar verkligen, men han är van att sova utomhus eftersom dom alltid har gjort det på båda Lucas förskolor. Det gick väldigt snabbt och lätt! Så idag är jag väldigt tacksam för att det regnar (lugnande när man ska sova), att vi har en stor balkong och att vi har en riktigt bra hemmavagn, vår Greentom Upp. Vår Trille står numera på förskolan så annars hade jag fått ta Babyzen vagnen och då tror jag inte han hade somnat lika lätt.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.