Tredje graviditeten

Pedikyr på första vilodagen

Idag är min första vilodag och den startar vi med pedikyr. Känns så skönt att äntligen få skämma bort mig själv lite! På BF+1 med Lucas så målade jag mina tånaglar själv, fy farao vad svårt det var!!! Jag fick sitta skräddare och böja tårna så att jag kunde måla dom och det kom mycket nagellack utanför, men dom fick en fin färg i alla fall 🙂 Den här gången bestämde jag mig för att unna mig en behandling istället, så jag köpte en deal på Let’s Deal för någon månad sen 🙂 Så nu sitter jag här i en massagestol och får fina fötter inför förlossningen 🙂

 
Det var väldigt skönt att sitta i en massagestol faktiskt. Den masserade mest övre delen av ryggen, men jag vet att det kan trigga att förlossningen sätter igång  så vi får väl se vad som händer nu hehe 🙂 Jag har haft två onda förvärkar idag redan, men har fortfarande hopp att bebis stannar kvar i magen ❤️ 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.