Paus från sociala medier

Jag tog en paus från sociala medier under julveckan. Jag orkade inte. Det har tyvärr varit en deppig tid för mig, även om det blivit bättre efter den där dagen när Victor och Veronica tog med mig ut. Jag är så så himla tacksam! Den veckan grät jag hela veckan, men nu har jag inte gråtit sedan dess. Jag känner mig fortfarande skör och jag måste anstränga mig för att inte deppa ihop vid motgångar, men det går som sagt mycket bättre.

Under mellandagarna gjorde jag och Victor något som jag inte gjort sedan innan jag fick barn. Vi var hemma hela helgen, åt godis och kollade film. Värsta filmmaratonet hade vi i tre dagar! Det var urmysigt! Vet ni, det var faktiskt just precis en sån helg som jag längtade allra mest efter när jag fick Lucas. Jag var liksom lite chockad när jag insåg att det aldrig mer skulle hända för jag skulle alltid ha något barn att ta hand om. Nu hade vi visserligen William att ta hand om, men när man har tre barn så känns det som man är barnledig när man bara har ett 🙂 Det enda tuffa denna helgen var att William har blivit lös i magen av julmat som jag äter och bajsar tre gånger per natt. Jag skojar inte, vi byter exakt tre blöjor per natt. Nu är det slut på all kål… jag som älskar det!

Även om vi mest varit hemma så tog vi ändå en mysig promenad tillsammans på juldagen när solen sken som allra mest. Underbart! Jag ÄLSKAR att promenera med Victor. Jag blir verkligen aldrig mätt på hans sällskap, vi har alltid något att prata om.

Igår var vi också ute en sväng och träffade några vänner som redan haft corona, men vi träffades ändå utomhus. Det känns bäst med tanke på restriktionerna 🙂

Hoppas ni mår bra och får vara friska i denna konstiga tid!

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Anna

  Förlåt men jag tycker det är så konstigt att skriva “med tanke på restriktionerna”. Är det bara för att regeringen sagt att man ska hålla avstånd, inte umgås med andra än familjen etc som man gör det? Inte för att skydda sig själv och andra från att bli sjuka?

  Svara
   • Emma

    Nä precis, det var därför vi träffades utomhus och för att föregå med gott exempel, eller hur man nu ska säga, genom att följa restriktionerna.

  • Emma

   Självklart är det ju för att vi skyddar oss själva och andra från att bli sjuka som vi följer restriktionerna. Annars hade vi ju inte brytt oss tänker jag. Eller hur menar du?

   Svara
 2. Johanna

  Tufft att vara mammaledig och må dåligt, man får så mycket tid att tänka (talar av erfarenhet).

  Ett tips är meditation, prova en torsdag kl 21 med creativly.se på Instagram till exempel.

  Jag har en bekant som hade bekräftad corona i juni/juli och som fick bekräftat nu i jul igen….

  Ta hand om er, det är tunga tider nu! Tror du på hokus pokus är Holy Crap en fin podd att lyssna på för hopp och framtidstro.. Och self care, så att man lär sig att må bra äcen utan andras distraktion ❤️

  Svara
 3. Elin

  Jag älskar också att promenera med min sambo, vi har varit tillsammans i 11år och har fortfarande alltid något att prata om och skrattar och har kul tillsammans. Så roligt att det faktiskt kan vara så😃🥰

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här