Pappa passar barnen själv

Idag har jag varit iväg på 60 minuters tråk-spinning. Instruktören var duktig men musiken på passen gör så mycket. Tysk rock är inte riktigt den typen av musik som får mig att spinna tills det smakar blod i munnen. Nej, idag fick jag kämpa med min motivation hela passet igenom, särskilt eftersom jag egentligen inte tycker det är så kul med just spinning. Men jag är ändå glad att jag genomled hela passet och det känns i kroppen nu efteråt. Om det inte gör för ont i rumpan imorgon så kanske jag kör spinning imorgon igen, annars blir det något annat pass. Vi får se helt enkelt 🙂

Idag var det Jair som tog hand om båda barnen själv när jag var iväg och tränade. Han var ganska orolig när jag gick, men jag peppade honom och sa att Isadora är världens snällaste bebis och allt hon behöver från mig är mat, allt annat kan Jair göra lika bra som jag gör. Det var ju skillnad med Lucas som inte tog napp, för honom var jag ju allt och Jair kunde göra väldigt lite när Lucas skrek. Det gick kanonbra! När jag kom hem så satt Jair med Isadora i famnen och Lucas hade gått och lagt sig (utan välling och allt). Kul att det gick så bra, nu är kanske Jair inte lika orolig imorgon när jag vill träna igen 🙂

  
 
Foto: Moments by Louise

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. A

  Undrar varför du använder ordet “passar” när det är barnens pappa. Inget illa menat men även min mamma som är 50 talist säger , “passar X dottern idag”. Jag bli irreterad när hon säger så för varken jag eller min man passar utan det är ju vårat jobb. Ingen säger ju till mig om jag passar barnen utan mer om det är mannen som är hemma.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe 🙂 Kul att du reflekterade över det. Jag gjorde det med flit faktiskt, men jag glömde nog förklara varför i inlägget. Jag tycker inte heller att en pappa kan passa sina barn, men det blir ju så när jag måste boka tid med Jair för att han ska ta båda barnen själv. När Lucas var bebis så var det också så men ju mer varm i kläderna som Jair blev i sin nya roll ju mer naturligt blev det och jag kunde lämna utan att bestämma i förväg. Så nu i början upplever jag det som att Jair passar eftersom jag måste fråga honom, men han behöver inte fråga mig om jag kan passa. Det är så fel att säga pappa passar, men ändå naturligt att det känns så i början framför allt om pappan känner sig osäker. Jag använde det ordet nu när det var första gången som Jair var med båda barnen själv, men förhoppningsvis är han varm i kläderna som tvåbarnspappa snart och då kommer det inte kännas som han passar Isadora längre 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här