Fitnessfighten och Mammashape dag 10

Idag är det dag 10 i Fitnessfighten och Mammashape och jag tänkte berätta lite hur det har gått. Särskilt nu när jag har varit iväg på event och på resande fot och så. Det är svårt att leva efter kostråden till punkt och pricka när man inte är hemma och ännu svårare är det såklart när man är på event och grejer, men jag är ändå stolt över mig själv. I lördags när vi åkte upp till Västerås så hade jag med mig matlåda och mellanmål så enda fusket den dagen var på kvällen då jag drack 1,5 champagneglas med alkoholfritt bubbel (hade det funnits kolsyrat vatten att skåla med så hade jag tagit det) och sen åt jag några jordgubbar och några bitar parmesanost. Jordgubbar får man äta i Fitnessfighten så det passade faktiskt in i mitt mellanmål men istället för parmesan borde jag ätit kvarg. På middagen så fick vi en förrätt på svamptoast och den var väl inte direkt Fitnessfighten-mat… Huvudrätten var torsk som nog var betydligt bättre alternativ ur Fitnessfight-synvinkel. Efterrätten avstod jag helt, jag avböjde till och med att dom serverade mig efterrätt för att enklare kunna motstå. Jag avstod också alkoholen helt (den är ju värsta sockerbomben) så jag drack bara bubbelvatten med en citronskiva i. På frukosten på hotellet så åt jag egenblandad musli, lite frukt och lite ägg. Inget onyttigt.

När vi skulle hem från Västerås så gick det lite sämre med maten, men jag tycker ändå inte att jag fuskade sådär syndigt som man kan göra när man är hungrig. Vi gick till Naked Jucie och beställde smoothie och skulle äta sallad, men jag tål inte rårivna morötter som dom har i allt utom lax-avokado-wrappen så då fick det bli den till lunch. Ganska okej fusk och till mellanmål så köpte jag en drickkvarg på en bensinmack. Tyvärr blev det ingen middag igår utan jag åt Fitnessfightens grötfrukost till kvällsmat.Förutom allt fusk så har jag missat tre träningspass som jag får ta igen genom att träna dubbelt några dagar. Det är bara att köra på! Jag låg i alla fall inte på latsidan när jag kom hem igår, jag körde mitt träningspass även fast jag var trött 🙂

När jag kom hem igår så berättade Jair också att han hade fuskat. Han glömde matlådan hemma så han gick till Burger King när han var på utflykt med Lucas. Inte så bra, men men, det är sånt som händer. Det viktiga är att vi inte ger upp utan fortsätter att motivera varandra och så tänkte jag att vi eventuellt kunde köra nån dag extra om vi inte blir nöjda med resultaten på slutet sen 🙂 Trots fusket så har Jair redan gått ner 3 kilo!! Så grymt! Bara 10 dagar och redan 3 kg! Visst är det säkert mycket vätska, men jag har ju kört Fitnessfighten två gånger förut och jag VET att det ger resultat så det är bara att fortsätta 🙂

Förresten så fick jag en rabattkod om det skulle vara nån mer läsare som är intresserad av att haka på 🙂  Ange kod EMMAPASMALLEN då får ni 10% rabatt!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här