Träningsresultat efter 4 veckor

Träningsresultat efter 4 veckor bodypump, spinning och promenader utan magövningar. Dom enda magövningar jag har kört hittills är dom i nivå 1 och 2 i mammamage-appen. Men imon så ska jag börja med Olga Rönnbergs träningsbok så då blir det lite planka och annat för att få ordning på mammamagen 🙂

Förutom att det faktiskt syns lite skillnad på magen så har jag också gått ner 2,1 kg på 19 dagar 🙂 sen blev jag ju förkyld och sen dess har det stått stilla.

20130623-202711.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. Sandra

  Härligt att det går åt rätt håll! Minns att jag läste i ett inlägg tidigare om att Jairs mamma ofta påpekar att du är “stor” (inte i illa syfte då). Tycker inte alls du är stor. Tycker du har fina former. I hopp om att detta inte skall låta konstigt att komma från en annan kvinna. Haha!

  Svara
  • Emma

   Åhh tack tjejer!! Gud vad söta ni är!! Det betyder faktiskt väldigt mycket att få en komplimang från en annan kvinna. Dom brukar vara äkta! 🙂 Tack!

   Min rumpa har jag alltid tyckt varit för stor och jag har alltid trott att jag svankar “för” mycket så det har jag försökt att träna bort. Men nu när du säger att det var fint så kanske jag bara ska vara nöjd med det som det är!! 🙂 Min kille gillar iaf min stora rumpa 😉

   Svara
 2. Hannah

  Jag tycker också du har fina kurvor! Dessutom har du en fin “svank” som jag inte har, men som jag gärna skulle ha! Dessutom har jag alltid älskat min rumpa, som varit det jag alltid fått beröm för både av killar men mest av tjejer, och den har krympt efter två barn så var rädd om din rumpa 😀

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här