Okategoriserade

Oscarsgalan med Deborah Lippmann

– I samarbete med Glamazon –

Jag är så sugen på att skaffa ett eget gellacks-kit att använda hemma istället för att gå till salong. Visst är det lyxigt att gå till salong, men jag hinner aldrig, i alla fall inte regelbundet så naglarna hinner gå av innan jag får en ny tid. Jag har kollat flera gånger på Deborah Lippmanns nagellack som man inte behöver UV-lampa till och därför är ett skonsammare behandlingssätt för hemma-manikyr. Nagellacket är ett riktigt kändislack som används av var och varannan kändis på Oscarsgalan som faktiskt är just idag 🙂

Varje outfit på Oscarsgalan är noga utvald och matchad, allt från klänningen, frisyren, sminket till naglarna – alltihopa är noga planerat i flera månader. Inför Oscarsgalan så är det faktiskt lite av en grej att få sina naglar gjorda av just Deborah Lippmann och tidningsrubrikerna lyder ”The manicure that wins Oscars” eftersom det är så många kändisar som vinner Oscars och tar emot statyetten med Deborah Lippmann på naglarna! Några exempel på lyckliga vinnare med Deborah Lippmann-naglar är Kate Winslet, Renee Zellweger, Reese Witherspoon och Penélope Cruz.

Ja, som ni ser så är Deborah Lippmann väldigt poppis bland kändisarna, men trots detta så är det helt okej priser. Ni hittar så klart mängder av Deborah Lippmann nagellack hos Glamazon. Själv har jag spanat in vårkollektionen som är vacker pastell!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.