Okategoriserade

Beviljat mitt företag

Idag har jag suttit och jobbat hela hela dagen 🙂 Först hade jag sovmorgon som jag och Jair hade bestämt att jag skulle få och sen har jag jobbat, jobbat, jobbat. Det är inte ofta som jag jobbar på dagtid så här längre, i alla fall inte när hela familjen är hemma, men denna veckan hade jag två uppdrag att göra klart. Och vet ni?! Skatteverket ringde och berättade att dom har beviljat mitt företag! Jag är så himla glad! Om det inte var för att jag har så fruktansvärt ont i munnen så hade jag velat fira, men nu får jag fira med vatten och piller istället. Lite bakteriedödande finns också om jag vill lyxa till det…  NOT!

Jag har precis skickat iväg månadens fakturor och nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon blir det förhoppningsvis en playdate med en mamma som jag har längtat efter att träffa 🙂 Just det, jag ska sätta GoPron på laddning också, för om allt blir som jag vill och munnen inte gör alltför ont, ja, då blir det en vlogg också 🙂

Foto: Fotoliselotte

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.