Förlossningsskada,  Missfallet

Operationen gick bra!

Nu har jag vaknat och jag mår förvånansvärt bra faktiskt. På uppviket hade jag inget ont i underlivet alls, trots det lilla klippet och dom nya stygnen. Nu börjar jag känna att jag har lite grann ont, men det är mer som att jag är lite öm ungefär.

Läkaren kom hit och berättade vad hon hade gjort. Dom hade gjort en skrapning för det fanns lite rester som dom behövde få bort och sen hade dom rättat till min ”ärrbrygga” som hon kallade den. Ärret jag hade var ungefär som ett gummiband som stramade på ena sidan av tunneln som jag kallar underlivskanalen eller hur man nu ska säga. Vid samlag blir den där ärrbryggan som en kant som gör det omöjligt att komma in från vissa ställningar. Läkaren klöv ”gummibandet”/ärrbryggan på mitten och sydde åt andra hållet så nu blir det inte längre som en kant där. Det är alltså några nya stygn som måste läka, men läkaren sa att om 4 veckor skulle jag vara återställd och redo för rajtan-tajtan (fast hon använde inte det ordet 😉 ).

Jag måste säga att jag mår faktiskt riktigt bra just nu. Det värsta med allt det här tråkiga är över och förmodligen så kommer jag inte behöva några fler återbesök varken för missfallet eller förlossningsskadan. Jag kan börja fokusera på mitt och min lilla familjs liv igen. Njuta av livet!

20141006-122719-44839465.jpg

12 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.