Förlossningsskada,  Missfallet

Jag kommer må bra!

Jag är otroligt tacksam att operationen gick bra. Allt kändes till och med helt ok efter varit sövd. Men precis som många av er beskrev det så kan det kännas psykiskt lite jobbigt dagen efter. Det gör det. Jag känner mig lite deppig, lite ledsen, så jag bestämde mig för att vara hemma idag och imorgon. Jag funderade massor på om jag skulle lämna Lucas på dagis eller inte. På ett sätt vill jag ju helst ha honom hos mig för då mår jag mycket bättre, men på ett sätt så känner jag ju att jag måste ta itu med mina känslor och bli bra, inte bara bra för stunden liksom. Så jag lämnade Lucas på dagis imorse och då insåg jag att den här rehabiliteringen kommer nog ta lite längre tid än vad jag trodde. Jag har ju inte känt av stygnen alls knappt, men den stunden som det tog att gå till dagis var en pina. Jag kan inte gå snabbt och att gå överhuvudtaget gör ont i stygnen. Men inte alls så farligt som när Lucas föddes då såklart.

Även om det är jobbigt och det gör ont så försöker jag blicka framåt. Jag försöker tänka att allt är över och om en månad kommer jag må bra! Jag kommer må bra!!!

20141007-152030-55230707.jpg

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.