Förlossningsskada

Jag är med i Borås tidning

Idag är jag med i Borås tidning! Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt!!! BT var här i måndags och idag fick jag ett meddelande på facebook att en gammal klasskamrat hade sett artikeln!! Hon skulle skicka tidningen till mig så då får jag se hela artikeln, men tills dess så har jag iaf den här bilden 🙂 Ett helt uppslag är jag med på!!

20140806-170843-61723835.jpg

Artikeln handlar om min förlossningsskada (den djupa bristningen jag fick) och det oväntade men det bästa stödet som jag fick som faktiskt var från ER! Utan er är jag faktiskt inte helt säker på att jag hade sökt läkarvård. Jag var så himla rädd för att få ett nej, det skulle vara som att bli sparkad på när jag redan låg ner! Det dröjde 9 månader innan jag berättade för någon hur mycket min förlossningsskada hade begränsat mig och min sambo, att vi inte kunde ha sex överhuvudtaget, och då berättade jag det för er! Åh jag är fortfarande så lycklig och tacksam för stödet jag fick från er läsare när jag berättade något så här svårt! Tack allihopa! Jag har gjort en egen kategori för alla inlägg om min förlossningsskada; Förlossningsskadan.

Nu när jag har fått så bra hjälp från er så vill jag gärna dela med mig av samma stöd till andra. Därför har jag valt att berätta om detta i tidningen och jag har valt att fortsätta blogga om det. Kanske kan jag hjälpa nån annan att förstå att den inte är ensammast i världen och att det finns hjälp att få!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.