Fredagspepp + tävling!

Just nu läser jag Stora Peppboken (annonslänk) av Carina Sunding och Marie Thorslund. Jag fick boken på ett event i början av förra veckan och jag känner mig redan så j*kla upplyft trots att jag bara har hunnit läsa en liten bit av boken än så länge. Boken har gett mig nya sätt att tänka på och gör att jag ser annorlunda på hinder i livet. Egentligen räckte det med den där nätverkskvällen för att ett litet frö av nya synsätt och möjligheter skulle sås inom mig. Jag minns inte om det var Carina eller Marie, men under kvällen så var det en av dom som berättade att hon hade fått ett “nej” och att det var som att lägga ved på brasan för henne. Hon blev ännu mer envis och lyckades faktiskt förändra det där “nej”-et som hon hade fått till ett “ja” istället och det var så boken blev till 🙂

 

Det är verkligen en styrka att kunna omvandla hinder och negativ energi till drivkraft. Jag är bra på det i vissa situationer har jag märkt, som t.ex. när jag blivit sårad. Det finns inget som driver mig så mycket framåt som just då. Hemskt egentligen men det är ju bra att man kan omvandla dålig energi till något som får en att må bättre och bli bättre 🙂

Carina och Marie är otroligt peppiga, glada och upplyftande människor och dom är exakt sådana människor som man vill ha sin närhet, i sitt så kallade dreamteam. Ett kapitel i boken handlar nämligen om just det. Hur man bygger upp sitt dreamteam och det är kort och gott att man ska omge sig med människor som ger en rätt känsla i kroppen. Skippa energitjuvarna och omge dig med människor som tror på dig och som vill att du ska lyckas! Jag tycker verkligen att Carina och Marie har lyckats med det i sitt nätverk 4good – det var en sån grym känsla av samhörighet och det kändes som allt var möjligt när jag minglade runt den där kvällen förra veckan! 🙂

Nu tänkte jag låta den där känslan smittas av på er genom att starta upp en tävling där 3 vinnare vinner varsitt signerat ex av Stora peppboken! Jag läser väldigt sällan böcker för att jag tycker inte att jag hinner, men den här boken känns som en investering i mig själv. Ni vill vinna den här boken!

Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är:

 

– Kommentera inlägget och berätta varför du (eller någon du känner) behöver den här boken.

 

Tävlingen avslutas på måndag den 11:e september kl 23.59!

 

Lycka till!

 

Relaterade Inlägg

17 Kommentarer

 1. Orsakulla som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula

  Nu spontant är den enda motiveringen för att vinna att jag ligger på AVA efter mer än ett dygn med extrem huvudvärk som äntligen börjar släppa. Gjort hjärnröntgen och spinalprov, kräkts och känner att jag behöver lite pepp för att må bra. Fick åka in akut med ambulansen. En vinst skulle verkligen peppa upp efter den här upplevelsen.

  Svara
 2. Annika

  Jag skulle vilja vinna boken för jag känner att jag behöver massa pepp i min vardag när ja e mammaledig med bebis o en 3 åring som går igenom samtliga utvecklingsfaser som finns + några som ännu inte är uppfunna känns de som 😉 Hoppas hoppas!!! Kram!

  Svara
 3. Maria

  Jag jobbar på ett mansdominerat företag där det som kvinna är svårt att tas på allvar och bli hörd. Behöver lite pepp och inspiration för att våga sträcka på ryggen och visa vad jag kan!

  Svara
 4. Ulrika

  Jag vill vinna denna för att jag har tyvärr lätt att fastna i negativa tankar. Just nu är jag föräldraledig och bävar för att börja jobba igen, jag trivs verkligen inte på mitt jobb! Jag behöver lite pepp för att våga ta steget att byts bana!

  Svara
 5. Johanna

  Jag vill vinna för jag är en bokslukerska i stort behov av pepp. Jag älskar hälften av mitt jobb,andra hälften ger mig en stor ångestklump som grott i mig i flera år (redan under utbildningen – varför trodde jag att det skulle kännas bättre sen?). Jag känner mig ofta som en bluff och vet inte om det är läge att kämpa på eller om jag ska byta bana. Jag behöver inspiration. Jag har inte varit “duktig i skolan” och pluggat 4.5år för att vara dålig. I min yrkesroll är det dessutom viktigt att jag är självsäker och motiverad själv. Vinner jag, vinner samtidigt framtiden eftersom jag utbildar framtiden. Jag kommer även ge bort boken när jag är färdig så den sprids vidare till andra kvinnor i behov av pepp. (Tävlar med enbart förnamn – men du ser ju efternamnet på mailen – för jag vill inte att de jag jobbar med ska veta.)

  Svara
 6. Therese

  Hej,

  Jag skulle jätte gärna vilja den här PEPP-boken till mig själv. Jag är inne på min sista termin på högskolan som innebär kanidiatuppsats, och detta jag har skjutit på i ett antal år men nu är det dags att bli färdig med studierna så att jag kan hitta ett riktigt spännande arbete nästa år. Jag har länge kämpat med dålig självkänsla och räcka till och känner att jag behöver peppas i mina studier och mig själv och för att min dotter ska ha en bra förebild.
  /Therese

  Svara
 7. ES

  Skulle vilja vinna för min egen skull och sambon. Jag behöver pepp då jag försöker ändra saker i mitt liv och sambon skulle jag vilja peppa då han just nu har mycket på jobbet och blir nere när hösten kommer och sa här om dagen att han kände att allt va tråkigt just nu.. Skulle vara en underbar vinst som säkert skulle kunna komma till väl användning här hemma ?

  Svara
 8. Linda

  Jag villhöver vinna för att jag är i en tid i livet där jag tvivlar på mig själv, jag tvivlar på mitt jobb (ska jag skola om mig???), jag tvivlar på mina egna värderingar och på andras värderingar runt omkring mig. Vad vill jag göra? Vad gör mig glad? Vad ska jag bli när “jag blir stor”? Livskris deluxe då dessa stora funderingar skulle innäbära massiva förändringar för hela min familj och mer därtill.. jag behöver pepp, kort och gott.

  Svara
 9. Nilsan

  Alltså vill verkligen inte smöra men när jag är depp och behöver pepp
  vad tror du hjälper?!! Jo bloggen På smällen Check!

  Svara
 10. Evelina

  Stora peppboken är som skriven till mig och jag behöver mycket pepp för att våga lyckas eftersom jag har dålig självkänsla.

  Svara
 11. Sara

  Jag hade behövt vinna boken för att min ADHD gör att jag av småsaker kan ramla ner i djup depresion så jag inte funkar som vare sej mamma lr sambo o jag letar hela tiden efter nya hjälpmedel som kan göra min (och min omgivnings) vardag lättare. Jag tror att denna boken kan göra att jag kan ändra mitt tankesätt o d e ett stort steg i rätt riktning 🙂

  Svara
 12. Maria

  Jag har det på ytan jättebra. Tre barn, fantastisk make och snäll släkt, men nu har jag kommit in i en svacka. I höst byter jag jobb och går ned till 80 % och vill ta tag i livet. Träna, rensa ut, träffa gamla vänner jag nästan tappat kontakten med. Men just nu känns allt så SEGT. Jag behöver en peppbok för att komma igång och verkligen göra allt det där jag vill göra för att familjen och jag ska må bra!

  Svara
 13. Anna

  Om jag vinner vill jag ge denna bok till min bästa kompis för att:

  Hon har haft otur i sitt liv och behöver bygga upp sin energi och hitta gnistan.
  Hon har längtan efter att ha en partner och en stark längtan av att få barn.
  Jag förstår att det kan kännas jobbigt eftersom alla i vår vänkrets har både barn och partner. Jag hoppas att den här boken skulle kunna hjälpa henne vidare till de drömmar hon har och jag vet att hon har fler drömmar som hon önskar uppfylla.

  Svara
 14. Siv

  Vissa perioder går det bra för mig och kan peppa mig själv. Andra perioder kommer man ner i en svacka där man behöver bli påmind och peppad av andra. Vilka andra? Hoppas jag vinner boken som peppar mig, det vore underbart att ha den när man behöver komma igång på nytt igen och hitta sin rätta drivkraft.

  Svara
 15. Rose-Marie

  Jag har svårt att peppa mig själv och har dålig självkänsla.
  Så jag hoppas vinna denna bok som kommer att peppra mig å jag kommer igång att må bättre.

  Svara
 16. Sofia

  Jag och min kompis skulle ha boken ihop om jag vinner. Vi peppar varandra på olika plan men ibland vore en bok bra till hands med tips, stories och övningar som boken erbjuder.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här