Magsjuka

Det blev ett plötsligt avslut på vår lilla minisemester hos våra vänner, egentligen skulle vi spelat in en vlogg, pysslat och hoppat studsmatta idag. Men vid 7-tiden imorse så spydde Lucas i sängen så vi fick hastigt bege oss hemåt innan frukost. Jag blir ganska stressad i såna situationer och skämdes för att vi lämnade en spyfläck på madrassen i gästrummet. Jag vill helst göra rent efter mig, men samtidigt så vill jag bara åka därifrån så fort som möjligt innan vi har lyckats smitta ner hela familjen. Min vän Mickaela var väldigt lugn och inte alls uppstressad som jag. Jag vet inte varför jag blir så stressad när någon spyr, men såna händelser är väldigt “stora” hemma hos oss. Jag tror det beror på rädslan över att bli smittad och att smitta alla andra för jag tycker inte att spya är särskilt äckligt, i alla fall inte när det kommer från barn. Skönt i alla fall att Mickaela var så lugn för det fick mig att lugna ner mig 🙂

Nu ska jag åka iväg och hämta mat så att vi slipper sätta igång med det nu. Det blir sushi till mig och turkiskt till Jair och barnen.

 

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  1. Gittan

    Här är en till, jag HATAR bara tanken på magsjuka. Får ont i magen så fort jag hör att det går magsjuka på jobbet eller på barnens förskola. För mig handlar det mkt om att jag inte kan kontrollera det tror jag och att jag inte får sova ?? sist spydde dottern typ var 5-10 minut låååångt in på natten.. och kag ligger bara och väntar på att nästa ska komma så kanske man hinner fram med hinken ?

    Svara
  2. Sandra

    Oj vilken otur nu när ni var borta och allt. Hoppas han mår bättre nu. Fick ni köra iväg era gäster från huset eller hur gick det med dem?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här