Och där kom den…!

Efter 11 graviditetstester och 7 dagar försent så kom den där förbaskade mensen tillslut.. Jag känner mig lite lurad av kroppen för så här långa menscykler brukar jag aldrig ha, inte ens efter p-pillerstopp, men jag förstår att det kan vara lite olika med det där. Det som är bra är att jag inte blev så besviken, alla negativa gravtest hade redan gjort att jag fattat att den skulle komma och nu känns det på ett sätt skönt att den är här. Ju senare mensen är, ju längre blir det ju till nästa försök så det kändes bättre att få det överstökat 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lisa

    Skönt att veta vilket iallafall, så jobbigt att vara osäker 🙈🤪 Men en försenad mens kan ju även vara ett väldigt tidigt missfall, en befruktning som inte riktigt funkade helt enkelt 🙈 Lycka till nästa månad iallafall! 🤗

    Svara
  2. Evelina

    Jag kan rekommendera Billingsmetoden om du vill “läsa av” din kropp lite mer 🙂 Den handlar om att se sitt fruktsamhetsmönter mha slidsekret, eller snarare känslan som det ger. Fungerar även efter man har slutat med p-piller.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här