Okategoriserade

Gör matte roligt med Zcooly – testa gratis tills vidare!

– Samarbete med Zcooly –

Tycker era barn att det är roligt med matte? När Lucas började förskoleklass sa fröken att alla barn i hennes klass ÄLSKAR matte. Jag tror att det är vanligt att barn gillar matte, det är när det blir för svårt för att man inte hänger med eller har missat något, som det plötsligt inte är roligt längre. Det är därför det är så viktigt att underhålla matten, precis som man gör med läsningen och då tycker jag att mattespelet Zcooly är ett perfekt för barnen att spela hemma 🙂

Zcooly är ett pedagogiskt mattespel som man kan ladda ner till telefonen eller surfplattan. Jag vet inte hur det är med era barn, men mina ÄLSKAR att sitta med telefonen eller surfplattan så då är det perfekt med ett spel som förenar nytta med nöje! Det väldigt roligt för jag märker skillnad på Lucas nu, han är galet snabb på huvudräkning och många tal räknar han ut snabbare än mig! Han är också väldigt bra och framför allt en tålmodig lärare åt Isadora som också börjat intressera sig för Zcooly. Så kul!

Lucas lär Isadora hur man räknar plus och minus genom att visa på fingrarna

Zcooly passar barn mellan 5-12 år, men även mindre barn kan spela Zcooly om intresset finns. Det går att ha olika användare så att varje barn kan spela på sin egen nivå och svårighetsgrad.

Lucas favoritspel just nu är Kakmakeriet där det gäller att lösa mattetal med bl.a. bråk. Det är utmanande för honom eftersom det spelet egentligen är från 9-12 år, men han är envis som tusan och han lyckas! Jag måste säga att det är fantastiskt att se hur mycket barnen lär sig och att Zcooly gör matten så rolig!

Är ni också nyfikna och vill testa Zcooly med era barn? I så fall ska ni göra det NU!
Använd min rabattkod ”pasmallen.nu” eller klicka på länken HÄR så får ni testa Zcooly gratis tills vidare!
Gäller alla nya kunder! Ni kommer bli kontaktade i god tid innan det börjar kosta pengar så ni har inget att förlora!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.