Okategoriserade

Ny diagnos på Barnsjukhuset

Vi kom nyss hem från Drottning Silvias barnsjukhus och den senaste diagnosen är öroninflammation och skitont i halsen. Stackars stackars Lucas! Han var jätteledsen nästan hela tiden på sjukhuset idag och jag lyckades kika i hans hals när han skrek och jag blev nästan rädd för det jag såg! Hans halsmandlar var så stora och alldeles illröda att det såg ut som att han inte skulle kunna svälja något annat än vätska! Stackarn!! Det gör så ont i mammahjärtat att se honom så här dunderförkyld! Hoppas verkligen att han utvecklar ett rejält immunförsvar för detta.

Idag har i alla fall varit hans piggaste dag på hela sjukdomsförloppet. Han har fortfarande feber (5:e dagen med feber) men han har i alla fall haft stunder som han har orkat lite mer. På sjukhuset lekte han med sen studsboll som han fick från en liten tjej och nu här hemma står han upp och tittar på en video på ipaden och härmar det som sägs. Det här är mer än vad han har orkat sen i måndags!!!

(null)

 

 

Våra grannar är också sjuka, dom har varit uppe flera gånger på barnsjukhuset dom också. I måndags var dom uppe med Charlie, 1 månad, för att han hade svårt att andas. Dom tänkte att han nog hade fått RS-virus. Men dom kollade aldrig detta på sjukhuset!!! Så jäkla konstigt!! Idag var dom uppe igen och jajamensan, provsvaren från dagens tester visade att den lille spädis har RS-virus!! Så otäckt!!! Antonia bloggar HÄR!

One Comment

  • A

    Sjukdomarna tar väl verkligen inte slut ! Vi fixck magsjuka, ögoninflammation o förkylning samma vecka. O ändå har inte Lillan börjat förskolan. En på mitt jobb har en dotter aom varit hemma från dagis i en månad pga öroninflammation o feber! Hoppas Lucas mår bättre snart! .

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.