Okategoriserade

Ny bloggdesign!

Nu har det gått 6,5 år sedan sen jag började blogga från min egna domän och det var också då som jag fick hjälp att skapa min fina webbdesign 🙂 Nu har tyvärr designen blivit ”gammal”, för gammal för databasen som mitt webbhotell planerar att uppdatera till i november och då skulle hela bloggen sluta fungera. Det kunde jag såklart inte låta hända! Tyvärr skulle det bli dyrt att behålla samma design, men jag vill ju absolut inte vara utan bloggen! Den är sååååå viktig för mig att jag aldrig skulle kunna sluta med den, samtidigt som jag inte vill satsa alltför mycket pengar på den just denna hösten med tanke på inflation och så vidare.

Hur som helst så har jag gått med en klump i magen kring detta i flera veckor, enda tills min bästa kompis Veronica sa ”det fixar vi!”. Sagt och gjort, hon visade mig hur jag byter tema (vilket var problemet) och även fast jag var livrädd så tryckte jag på knappen. Efter det så har det kommit upp flera fel som jag lyckats rätta till med stöd av Veronica och nu känns det inte lika läskigt längre 🙂 Det känns faktiskt ganska skönt att jag har lite mer kontroll över sidan och kan justera själv. Och så blev den snygg också, tycker ni inte det? Har ni sett att den har ”Night mode”, perfekt för er som läser från sängen eller när ni sitter uppe och ammar på natten 🙂 Tryck på månen/solen under hedern för att byta mellan dag- och nattläge!

img_8269
img_8270

Om ni skulle stöta på problem på sidan får ni hemskt gärna meddela mig så att jag kan fixa till det! Och stort tack till alla mina fina läsare för att ni fortfarande kommer in här och läser mina inlägg, jag är sååååå glad för er!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.