Okategoriserade

Nu vet jobbet!

Nu vet dom flesta på jobbet att jag är gravid! Jag är bara i vecka 5 men jag kände att jag var tvungen att berätta för min chef att jag var gravid så att dom tänkte lite på det när dom letar uppdrag till mig, så att dom inte signar upp mig på ett år. Därför ringde jag till min chef i onsdags och berättade det, han blev jätteglad och grattade mig! Jag har en underbar chef!!!!!!! Idag var det en av säljarna som tog upp det och grattade mig 🙂 Det kändes som en lättnad för nu kan jag liksom bete mig som en gravid 🙂 haha!! Typ igår när jag var så yr hela tiden så var det jättejättejobbigt att inte kunna säga det när det kändes som att allt bara snurrade när jag satt och stirrade på skärmen där kollegan visade saker. Men idag har iaf yrseln varit mycket bättre så jag har inte direkt känt så mycket.

Det var skönt också, för en av säljarna frågade hur jag mådde förra graviditeten och så berättade jag om att det var mkt stress på mitt förra uppdrag och att det hann ikapp mig på slutet så att jag fick jätteont i magen och blev halvtidssjukskriven. Säljaren tyckte genast att jag skulle säga till om det blir så igen så att jag inte behöver må dåligt. Han tyckte det var viktigt att jag mådde bra under min graviditet och att jobbet får anpassa sig efter min kapacitet. Det känns otroligt skönt att mitt jobb har en sån fantastisk inställning till personalen och alla är glada för min skull att vi ska ha bebis 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.