Lucka 11 är öppen!

Godmorgon alla läsare!
Nu öppnar vi lucka 11!

Lucka 11

I dagens lucka gömmer sig Mammashop.se som sponsrar julkalendern med en LoveMilk amningstopp, värde 399 kr! Jag har en likadan amningstopp som jag är helnöjd med! Den är snygg och det syns inte nånstans att det är ett amningsplagg!

20131201-204948.jpg

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
 • Utslagsfråga: Hur många amningsplagg har jag? (OBS! Amningsbhar räknas inte!)
 • Kommentera inlägget och motivera varför just du ska vinna amningstoppen!

 

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

30 Kommentarer

 1. Anna

  Hej
  Jag gissar på att du har fyra amningsplagg.

  Jag vill vinna eftersom jag inte har någon lust att visa tuttarna i tid och otid bara för att bebisen är hungrig. Detta vore ett toppen plagg för oss blyga.

  Jag har redan delat på fb.

  Svara
 2. Sandra

  Jag tror att du har 15 amningsplagg 🙂 Jag äger endast två amningslinnen och två amningstoppar från hm, du hör ju själv, inget att hänga i granen! Det är så svårt att hitta snygga och praktiska amningskläder i bra prisklass så en vinst skulle sitta väldigt fint!!

  Svara
 3. Mirjam

  Jag är gärna med och tävlar, gissar på 9 plagg. 🙂
  Jag skulle vilja vinna eftersom det vore en passande present till min kompis.

  Svara
 4. Emely Tuväng Korabik

  Jag är med! Har tipsat i min blogg förut. 🙂
  Jag gissar på sex amningsplagg!
  Jag vill vinna denna till min brorsas f.d (alltså min sons kusins mamma, vi är nära vänner) som ska ha barn till våren! 🙂 Hade varit roligt att ge henne något så fint! 🙂

  Svara
 5. Mia

  Jag tror 7 st. Jag vill vinna den till mig själv så jag har något fint att ha på mig till jul! Den är såå min stil =)

  Svara
 6. Marie Alvas mamma

  Jag gissar på 12 amningsplagg. Jag skulle så gärna vilja vinna amningstoppen. Jag har inte haft råd att köpa amningsplagg, skulle vara skönt att slippa visa hela magen när jag ammar. Dessutom är dom ju jätte snygga så man kan ha dom efter amnings tiden. /Marie Sjöström

  Svara
 7. Debbie- Mamma till 2 och gravid

  Jag gissar på 6 stycken =)
  Jag skulle vilja vinna den snygga amningstoppen eftersom jag knappt har några amningsplagg! Ett amningslinne kommer man inte långt på och snart har jag en liten bebis igen 🙂
  har tipsat sen tidigare om tävlingen

  Svara
 8. morsan

  Jag gissar på 7 st!

  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna. Eftersom amningen inte funkade med dottern så har jag inga amningsplagg nu inför när lillebror kommer. Låt en som aldrig vinner, vinna! 😉

  Svara
 9. Jessica

  Jag tror du har fyra stycken! Jag behöver verkligen snygga amningsplagg! Har inte råd att köpa dom snygga från mammashopen:/ jag har kört med vanliga linnen från hm nu i två månader och börjar bli ganska trött på att alltid ha samma kläder! 😉

  Svara
 10. Malin

  Jag gissar på 24 st amningstoppar!
  Just denna på bilden tycker jag är extremt snygg och jag skulle gärna vilja vinna denna 😀
  Jag har tipsat om dig i min blogg 🙂

  Svara
 11. Jenny Sjöberg

  Det är ju ett grymt snyggt amningsplagg, och med läckande bröst och mjölk högt och lågt kände i alla fall inte jag mig så snygg alla gånger när jag ammade. Den är toppen skulle göra skillnad!

  Jag gissar på 13 st.

  Jag har tipsat om julkalendern tidigare på fb.

  Svara
 12. Caroline, blivande två barns mamma

  Gissar på 3st! För jag hade inga till Elias och önskar mig därför det till tvåan 🙂

  Svara
 13. Camilla Sjö

  gissar på 14 amningsplagg.

  min lille krabat spyr rätt mycket så jag har bara en massa tråkiga billiga plagg som jag ammar i. har inget fint alls att bära på julafton så vinner jag denna fina topp är julen räddad

  Svara
 14. Alma

  7 amningstoppar tror jag du har 🙂
  Jag äger ingen och skulle gärna vilja vinna denna när tvåan kommer och ska börja ammas. Underlättar massor vid amning o så slipper jag frysa om ryggen sen har man något snyggt att ha på sig vilket är pricken över i.et ♡

  Svara
 15. Mari B

  jag gissar på att du har 6 stycken plagg.
  Jag vill vinna då dels ser den så otroligt skön ut plus snygg och så är den väldigt praktisk. plus att ingen kommer kunna se vad det egentligen är 😛

  Svara
 16. Tilde

  Jag gissar på 18 stycken amningsplagg.

  Jag vill otroligt gärna vinna, det är den finaste amningstopp jag sett, så himla läcker den skulle man verkligen känna sig som en riktig pingla i inför jul och nyår! Och framöver också för den delen 🙂

  Jag håller tummarna! 😉

  Svara
 17. Jeanette

  Jag har tipsat till höger i min blogg under “bra tävlingar”. Den här vill jag vinna till min svägerska – så grymt snygg!!!

  Jag gissar på att du har 7 amingsplagg.

  Svara
 18. MariaM

  Hej!
  Jag gissar på 15 amningsplagg! Tror du har en stor snygg garderob 🙂 Jag önskar vinna denna till min syster som ska ha en liten i dagarna!

  Mvh Maria

  Svara
 19. Sanna

  Jag gissar på 11 stycken amningsplagg.

  Skulle gärna vilja vinna tröjan till min bästa vän, hon väntar sitt andra barn nu en liten pojke, och detta är något hon kommer behöva och ha stor användning för när han väl tittar ut. Det vore nog därför en uppskattad gåva.

  Kram Sanna

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här