Okategoriserade

Nu har Black Week börjat!

– Samarbete –

Nu är BLACK WEEK igång på Miiinto.se! Många butiker har redan tjuvstart med så kallade ”Grey Thursday” så jag har spanat in mina favoriter och vet ni vad – den där regnjackan från Odd Molly som ni brukar fråga mig om, den finns med på rean!

img_7393

Ni hittar den i svart HÄR!

Även mitt senaste fynd, ett par Johnny Bulls som jag har tänkt använda i vinter, ni hittar dom HÄR!

  
OBS! Dom är stora i storleken. Jag brukar ha storlek 38 på skor med strumpor, men dessa behöver jag ha i storlek 37.

Det är bara att skynda och fynda – det finns massor av varumärken upp till 60% – ni hittar allt HÄR! 🙂 Själv spanar jag efter en ny vinterjacka, en eller några klänningar till julfesten, julafton och nyår och en vinterjacka till Lucas då hans förra vinterjacka gick sönder i dragkedjan.

Här är några av mina favoriter från årets Black Friday!

/Sponsrat inlägg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.