Okategoriserade

Isadora 7 månader

I måndags så fyllde Isadora 7 månader. Hon börjar kännas stor nu, min lilla tjej! Hon har passerat halvtid som bebis, för man räknar väl bara att bebisar som bebisar det första året? Isadora sitter ganska stadigt, tippar omkull ibland, men för det mesta sitter hon där man sätter henne 🙂 Hon kan förstå busiga prutt- och ljudlekar som hon leker tillsammans med Lucas och det märks tydligt att hon uppskattar musik. När hon blir ledsen i bilen så brukar Lucas sjunga ”fingersången” på engelska, den som går så här: ”Daddy finger, daddy finger, where are you? Here I am, here I am…” När han sjunger den så blir hon nästan alltid lugn så jag har också börjat sjunga den när hon är ledsen 🙂

Hon är fortfarande supersvår om kvällarna och jag är typ helt säker på att det är närheten hon vill åt så nu försöker jag inte ens påverka det längre. Jag blir hyperstressad av att stå i hennes rum timme ut och timme in och försöka lägga henne, så nu tar jag med mig henne ner på soffan och låter henne vara med mig tills hon blir trött igen. Det får vara så ett tag nu och så får vi försöka ändra på det när hon är mindre beroende av min närhet.

Här kommer Isadoras 7 månaders bild 🙂

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.