Nu har Apollo avslöjat var vi ska! – Live a little

Nuuuuu vet vi var vi ska åka nånstans på vår överraskningsresa med Apollo! Vi köpte ju en resa med deras nya resekoncept, Live a Little, tidigt i våras och nu har vi väntat i nästan ett halvår på att få veta var vi ska åka nånstans! Herregud så spännande det här har varit! Den sista veckan har vi till och med varit lite otåliga, men det är ju så kul med överraskningar!

Idag fick vi äntligen veta, vi ska till Kos! Det bär av om exakt 2 veckor och 1 dag 🙂 Victor har varit en gång på Kos som liten men det blir första gången för mig och första gången för barnen i Grekland. Detta ska bli så spännande! Gud så jag längtar!

Det är inget dåligt hotell vi ska bo på heller, ett fyrstjärnigt familjehotell alldeles intill stranden! Dessutom ligger det ett vattenland på ett systerhotell som det går minibussar till ? Och tänk, för detta har har vi bara betalat 2000 kr/person – jag är minst sagt positivt överraskad!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Kickii

  Intressant koncept, kostar de alltid 2000kr per person eller va de bara en kampanj dom hade då? Sjukt billigt iaf, annars kostar ju charter för 4 Pers typ 25 000kr. Vad ingår?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Eller hur! Japp, dom kostar 2000 kr/styck men om man är lite nojig så kan man välja Live a Little plus som kostar 3000 kr/styck för att vara säker på att få minst 4-stjärnigt hotell (annars är det minst 3-stjärnigt har jag för mig). Ja det är sviiiiinbilligt! Frukost ingår, men vi fick köpa till bagage (95kr/styck). Transfer får man också köpa till.

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här