0 dagar kvar!

Idag bär det av mot Kos! Vi är såååå exalterade! Enligt väderprognosen kommer vi få strålande sol och 28 grader hela veckan – underbart! Vi ser framemot massor av bad, avkoppling, simträning för kidsen och snorkling för hela familjen!

Hotellet verkar vara jättebra! Victor har ringt ner ett par gånger eftersom Apollo hade bokat oss på två olika rum, vilket inte alls kändes bra och ännu sämre när vi förstod att vi kunde hamna i två rum i helt skilda delar av hotellet… inte så trevliigt när man har småbarn. Apollo var tyvärr inte så tillmötesgående när det gällde detta. Dom menade på att vi valt att boka två olika rum, men det var ju inte vi utan Apollos koncept Live a Little som bokat oss så. Apollo erbjöd sig att skicka en notering till hotellet om att vi ville ha rum jämte varandra men Victor släppte det inte och då fick vi erbjudandet om ett trestjärnigt lägenhetshotell i Kroatien istället. Nej, tack…. vi vill ju till Kos. Det var helt andra bullar när vi ringde ner till hotellet, dom hade lediga rum och erbjöd oss att byta rum utan kostnad, men trots detta kunde Apollo inte lösa det så tillslut löste Victor det direkt med hotellet. Jag måste säga att jag är lite besviken på Apollos kundtjänst i det här fallet, men vi är glada att det löste sig ändå tack vare Victor och hotellet.

Hotellet ligger lite avlägset så det finns inte så mycket restauranger att äta på, men eftersom hotellet har all inclusive så har vi lagt till det. Vi tycker det är väldigt smidigt och bekvämt att ha all inclusive när vi reser med hela familjen och inte har möjlighet att laga mat själva. Det är verkligen maximal avkoppling!

Nu blir det lunch och sen ett par möten innan vi ska hämta kidsen ?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här