Missfallet

Nu börjar det

Nu känner jag mig ganska säker på att det har satt igång. Det känns som riktiga värkar faktiskt. Det gör skitont i magen och i svanken och kommer och går. Det strålar till och med ner i blygdläpparna och mot rumpan i den regionen. Jag har tagit 2 Diklofenac och 2 alvedon nu och värmer en värmepåse och hoppas på det bästa.

Så jävla jobbigt att det är just denna natten som Lucas helt utan anledning har vaknat och vägrar somna om. Jag försökte ha Lucas själv en stund så att Jair skulle få sova, men nu går det inte. Nu vill jag bara försöka få ut det här så att det slutar göra ont.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.