Inte över än..

Fan, jag som trodde att det var i princip över nu. Tjii fick jag! Igår körde missfallet igång omkring klockan 2 på natten. På en timme tilltog värkarna såpass mycket att dom gick från mensvärk till ren och skär smärta utan bot. Jag tog förtvivlat både alvedon, Diklofenac och morfin. Men som jag berättade igår så slutade värkarna tvärt när vattnet gick. Efter det satt jag bokstavligen i 1,5 timme på toaletten och blödde, men det var bra. Jag hade inga värkar och jag kunde se att allt kom ut. Allt trodde jag…!

IMG_1744.JPG

Resten av dagen igår kände jag knappt nånting. Inget ont och blödde knappt nåt. Jag kände att jag kunde lägga det här bakom mig, att jag kunde fokusera på framtiden. För förmodligen har allt det här jobbiga över. Eftersom jag mådde såpass bra så var jag till och med iväg på bio med bästa Petra som skämde bort mig efter en så här jobbig dag 🙂 Vad skulle man göra utan såna vänner?!?!

IMG_1758.JPG

Nu, exakt 24 timmar senare, så kör en ny omgång igång. Och fy helvete vad ont jag börjar på. Jag känner mig desperat över att veta när smärtan ska sluta denna gången?! Är det fostret som ska ut nu? Är det därför jag har så ont? Eller har jag redan drabbats av en infektion eller vad sjutton är det frågan efter. Hur som helst gör det förjävla ont men det kommer knappt ut nåt. Nu har jag suttit på toaletten i 30 min och det är bara 2 små klumpar som kommit ut.

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Viktoria

  Fy så jobbigt du har det. Om du känner dig orolig ta kontakt med vården. Jag har aldrig haft missfall så jag vet inte hur det känns eller vad jag ska skriva. Hoppas det slutar göra ont snart.

  Svara
 2. Linda

  Ring till kvinnokliniken, om inte annat för att lugna dig och dina funderingar. Det är säkert inget farligt utan helt normalt. Jag blödde jättemycket när det satte igång och sedan avtog det. Efter några dagar så kom det ut klumpar igen, kroppen är smartare än man tror. Just nu vill den göra sig av med ev rester som finns i livmodern. Som sagt ring och prata med någon som vet på KK
  Styrkekramar

  Svara
 3. Caroline

  Hoppas att smärtan går över snart! Jobbigt att det ska behöva ta så lång tid! Har aldrig varit med om ett missfall så vet inte vad jag ska säga mer än så, men hoppas att allt blir bra snart! Modigt att du delar med dig av din upplevelse tycker jag! Styrkekram!

  Svara
 4. Malin

  Blir så rörd när jag läser om omtanke och kärlek från fina vänner! Vad vore livet utan dem.
  Jag önskar av hela mitt hjärta att ditt lidande snart tar slut och att livet snart kan börja igen.
  Jag önskar att allt går bra och att du snart mår bättre igen <3

  // läsare som hängt med i två år

  Svara
 5. Matilda

  Fy för.. lider med dig! Tack för att du delar med dig. Många “hyssjar” ju ner sådant här men jag är faktiskt tacksam över att någon skriver rakt ut hur det är (även om det säkert kan vara väldigt individuellt). Kram till dig och hoppas att allt det här jobbiga är över snaaart <3

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här