Nu åker vi till Camaçari

Nu (för 4 timmar sen) åker vi till Jairs mormor (LUGN! den galna drive-by-skjutaren sitter i finkan nu). Vi ska fira São João där 🙂 Jag har aldrig varit här på São João förut så det ska verkligen bli skoj. Under São João är klädkoden som sagt rutigt, tyvärr glömde Jair sina rutiga shorts så det blir bara jag och Lucas i rutigt. Nu står vi här på busshållplatsen och väntar på bussen. Jag känner mig superchic idag med mina nya gröna byxor, vit topp och mina loafers 🙂

20140622-201830.jpg

Och Jair är superläcker i sitt flätade mohikanhår 😉 Jairs kusin kom och hämtade oss 🙂 det var väldigt bra för det var jättejobbigt med allt bagage på bussen 🙂

20140622-201849.jpg

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här