Okategoriserade

Nervös med resfeber!

Åhhhhh resfeber deluxe!!! Jag har inte ens börjat packa än. Jag vill resa så light som möjligt, men nu helt plötsligt så känns det som det är MASSA saker jag måste ta med!!!! Först tänkte jag att det är ju bara skötväska, vagn och bärsele som jag behöver. Jag tänkte att Lucas behöver ju inte så mycket mer än vad han behöver en vanlig dag på stan… men så började jag tänka. Tänk om det är kallt i Stockholm, tänk om det regnar, tänk om han får ont i tandsebissen på flyget, kan man ta med flytande alvedon i handbagaget…?

Jag gjorde en liten packlista här:

* Babyzen YoYo vagnen
* Åkpåse
* Regnskydd till vagnen
* Regnponcho till mig
* Bärsele
* Ombyten till Lucas
* Varmare overall till Lucas som jag kan ta på över Newbie-overallen
* Alvedon (flytande och stolpiller)
* Bitring!!!
* Nån leksak
* Barnmat (burk & smoothiepåse)
* Majskrokar
* Gröt
* Flaska, sked och puréburk till Lucas
* Blöjor och våtservetter
* Lucas tandborste
* Frukost till mig (vi går hemifrån 05.30!!!)
* Ipaden
* Kläder och hygienartiklar till mig

Ser det bra ut eller har jag glömt nåt? Hjälp gärna en nervös mamma!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.