Okategoriserade

Magen 9 dagar efter FL

Nu har det gått nio dagar sen förlossningen. Jag kan känna att min livmoder drar ihop sig, oftast när jag har ammat en stund eller efter att jag har ammat. Jag blir förvånad varje gång jag tittar på magen och kan knappt komma ihåg hur det kändes att klappa på den stora magen. Jag saknar den redan faktiskt!! Känns overkligt på nåt sätt… Men dt är ju mkt mysigare att ha Lucas på utsidan av magen 🙂

20130325-095145.jpg

20130325-095202.jpg

2 Comments

  • J

    Det är helt otroligt vad kroppen kan göra egentligen!! Vad kul att allting äntligen är på bättringsvägen och tack än en gång för att man fått vara med på er resa! Känns skönt att höra att man kan komma ut på andra sidan, ha det motigt en stund men sen faktiskt se det vända. Skönt att höra att allting inte behöver bli jättetraumatiskt heller, det är ju tyvärr oftast de historierna som får ta plats! Ser fram emot förlossningsberättelse. Ha det jättemysigt med lilla familjen! Kram /J

    • Emma

      Ja visst är det häftigt hur smart kroppen är 🙂 Kul att du gillar att följa vår resa 🙂 Ja, det känns otroligt skönt att det blir bättre. Det har vänt några ggr för mig och blivit bättre och sämre, men nu tror jag på riktigt att det börjar bli riktigt bra igen! Hoppas verkligen det iaf! Kraam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.