Okategoriserade

Fira första semesterdagen!!

Nu går vi in i vacation-mode. Hur slutade jobbet för 10 minuter sen och är väl hemma om 30-45 min. Jag har fyllt vagnen med allt som jag tror min kille skulle vilja ha på sin första semesterdag! God mat, hans favvogrillkött Pichana, öl, cola, allt som behövs för att baka en kaka. Nu blir det myyyys!!

20130712-152330.jpg

Det är ett under att vagnen inte tippar!!!

2 Comments

  • Amanda - BF 130613

    Åh var har du fått tag på den där kroken på vagnen? Vågar man hänga en matkasse där om man har en skötväska på handtaget? Vore ju toppen för oss som försöker storhandla utan bil!

  • Emma

    Vi har köpt den på Gekås i Ullared. Men den finns att köpa på nätet också och i olika butiker som säljer vagnar och vagntillbehör. Jag tycker den är gör smart! Om du kan hänga en matkasse där beror på hur framtung vagnen är, om du har nåt i varukorgen och hur tung skötväskan är som du hänger på vagnen. Jag tog inte med mig min när jag skulle storhandla. Tänkte att bajsar han så skulle jag ändå gå hem och byta eftersom det inte finns nåt skötbord i affären. Dessutom är det ju nära till blöjor och våtservetter när man är i affären 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.