Okategoriserade

Nattångest

Usch jag är så trött så att jag mår illa, men ändå kan jag inte sova. Lucas somnar så sent. I natt slocknade han strax efter klockan 1 och då satt jag med honom i famnen. För att han inte skulle vakna igen lät jag han ligga kvar på mig en liten stund extra innan jag gick in i sovrummet med honom. Allt gick bra så jag la ner Lucas i egen säng och han fortsatte sova. Jag kröp ner i min säng, men det verkar inte som John Blund har tänkt att hälsa på mig… Och att sova utan Lucas är som att sova utan kudde för mig. Jag kan verkligen inte somna! Hur gärna jag än vill!

Även fast jag inte jobbar längre så ger det mig ångest att sitta uppe på nätterna. Jag tänker på morgondagen som att det kommer bli jobbigt på jobbet imon. Och då blir jag stressad. Ond cirkel! Blä vad jag hatar sån här nattångest! Äh nu skiter jag i allt! Inga måsten imon. Om jag vill så kan jag och Lucas chilla imorgon. Vi måste inte flänga runt ute på skojigheter om vi inte vill. Vi sover tills vi vaknar och sen ser vi vad vi vill göra med dagen 🙂

One Comment

  • Sanna mamma till Alvin

    Jösses.. Du/ni måste ju skapa vettiga rutiner för erar barn. Att somna efter klockan 01 är ju inte ok!! Han kan ju inte vända på det, det måste ju ni som han föräldrar hjälpa honom med!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.