Okategoriserade

Nästsista shoppingturen som preggo :)

Gravidfotograferingen blev inte förra söndagen, men det blir denna söndagen istället. Så jag har varit på Backaplan idag och köpt ny BH och nya trosor 🙂 Jättejättefin BH 🙂 Jag är supernöjd 🙂

Men fy vad det var jobbigt att gå på Backaplan. Imorse stod vågen på plus 10 kg och det känns! Det är som all vikt sitter på magen och kanske lite grann på rumpa och lår. Men det gör liksom ont under magen i bäckenet när jag går, men värst är fötterna! Dom värker nästan hela tiden! Jag hade aldrig orkat till Ullared nu! Jag är himla glad att jag har gjort det! Nu tänker jag ta det lugnt under resten av graviditeten och den enda jobbiga utflykten jag tänker göra det är en snabbis till IKEA, inte mer än så!!!!!!!!!! Ingen mer shopping (förutom nätshopping)! Kommer nog inte bli några promenader längre hemifrån än 10 minuter i min takt, för går jag längre så vet jag inte om jag orkar gå tillbaka! Wieselgren till Backaplan är alldeles för långt!!!!!

One Comment

 • Madde-Bäbis i februari

  Ja alltså det tar verkligen på krafterna och gå och shoppa nu när man är preggo.. Jag var på ett stort shoppingcentrum idag i 4 timmar, är heeeelt slut nu alltså..Ser dubbelt och är färdig för sängen.. 🙂 Phuu…

  Men man vill ju passa på och shoppa lite nu innan bebben kommer, man kommer ju säkert inte springa iväg och handla det första man gör när man tryckt ut lillkillen 🙂

  Hoppas iallafall du mår bättre idag 🙂

  Kram på dig!

  Svar från Emma: Du måste vara superwoman! Du har gått längre än mig och varit på Ullared o allt möjligt! Jag håller på att dö när jag ska förflytta mig mellan mitt skrivbord och toaletten på jobbet! Haha!! Jag har ingen foglossning men jag lider ändå! Haha!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.