Okategoriserade

När ska din bebis komma?

Idag var det första gången någon tog sig modet och frågade mig rakt ut när bebisen skulle komma trots attt jag inte ens hade sagt att jag var gravid! Jag blev ganska överraskad eftersom ingen på jobbet hade varit så modig, så det var ganska kul att var vår leverantör var den första som frågade mig. Det kanske säger ett och annat om vårt svenska beteende, att vi svenskar är så rädda för att säga fel, för han som frågade var inte svensk så han kanske var lite modigare… En liten teori jag har bara… Jag tyckte det var jättekul att han frågade. Jag hade egentligen tänkt att berätta för dom, men jag kom liksom inte på vad jag skulle säga så jag drog ut på det och på lunchen när jag satt o gluffsa i mig min mat för jag var så djuriskt hungrig så frågade han 🙂 Jättekul!!!!!!!!!

2 Comments

  • Sandra

    Var det så arbetskamraterna fick reda på det? 🙂 intressant, jag upplever också här att många frågar mer om allt möjligt. I och för sig, jag var bara i Sverige ca en månad på besök så har ju inte upplev så stor del av det hemma. Blir med glad när folk frågar och intresserar sig. Det kan ju bli tokigt också, jag pratade med någon på universitet en dag och hon hade samma dag trott att någon annan var gravid som inte vad det, och frågat, haha, hade ju varit pinsamt 🙂 spännande att snart halva tiden gått, sista halvan har gått så mycket snabbare än den första tycker jag 🙂

  • Emma

    Nää, mina närmsta kollegor som jag träffar varje dag, dom fick reda på det i vecka 11. Men min grupp består av över 30 pers och det är bara 7 st som jag träffar varje dag och dom har jag berättat för. Resten sitter i en annan byggnad så dom träffar jag bara på fredagsfikat och dom har jag inte berättat för 😛

    Visst blir man glad när någon frågar och intresserar sig! Ja det kan bli tokigt o pinsamt också 😛 hehe!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.