Okategoriserade

Ni är inbjudna till Studio Aveny!

Fredagen den 28:e november bjuder Studio Aveny, här i Göteborg, in till en exklusiv kundkväll & invigning av sin nya salong! Jag och Mimmi Råhsson är inbjudna och kommer prata lite under kvällen 🙂 Alla är välkomna och jag hoppas på att få träffa många av er läsare där 😉

20141112-141509-51309890.jpg

Gå gärna in och gilla fb-sidan HÄR!

Hoppas vi träffas där!!!

PS. Om jag ska hålla i en kort ”föreläsning”, vad skulle ni vilja höra mig prata om då? Jag vill att det ska vara relaterat till innehållet i min blogg på något vis. Vad skulle ni tycka vara intressant? Livet i Brasilien? Min bloggresa (typ varför jag började blogga, vad som driver mig, varför jag vågar vara så öppen, hur min blogg har hjälpt mig)? Ge mig gärna lite tips!!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.